Op zondag 16 november openen we de deuren van de Ruisbroekmolen en onze Brouwzaal.
Ontdek het ambacht van het bierbrouwen, het maken van chocolade en proef voor het eerst onze Bierbeek Koffielikeur – geserveerd met bijpassende chocoladepralines.

🍺 Bierhuis open van 14u tot 18u
Kom proeven van onze Bierbeek Winter Quadruppel en ….onze Bierbeek Koffielikeur: als borreltje, opgewarmd met een toefje slagroom, of als Espresso Martini.
Speciaal voor deze gelegenheid serveren we deze met een ambachtelijke praline op basis van onze Bierbeek Winter en Bierbeek Koffielikeur.
Natuurlijk kan je ook genieten van onze vier vaste Bierbeek-bieren.
🌾 Brouwerijbezoek met gratis proevertje
Onze brouwers nemen je elk uur mee in het verhaal van het bierbrouwen bij Bierbeek.
Ontdek het brouwproces en onze Coöperatie. We bieden elke deelnemer een proevertje van onze nieuwe Bierbeek Koffielikeur.
🕒 Brouwerijbezoeken om 14u, 15u, 16u en 17u.
🍫 Het verhaal achter onze pralines
Chocolatier Niel Jaubin uit Neervelp ontwikkelde twee heerlijke pralines op basis van onze Bierbeek Winter en Bierbeek Koffielikeur.
Tijdens de Dag van de Lokale Ambachten vertelt hij meer over zijn vakmanschap en het ambacht van chocolade maken.
🕢 Het verhaal achter de pralines – om 15u30.