Een nieuw jaar - een nieuwe voorraad Bierbeek Tripel

Een nieuw jaar - een nieuwe voorraad Bierbeek Tripel

‘Een turbulent jaar’; sta ons toe om 2021 zo samen te vatten… Het jaar van afstand houden, van vaccinatiecampagnes, een vastgelopen containerschip, en… de lancering van de Bierbeek Tripel.

Het was een succes waar we als hobbybrouwers nooit hadden durven van dromen; De eerste voorraad op minder dan 2 dagen de deur uit - de Bierbekenaar kan zijn Tripel duidelijk smaken. En zelfs in die mate dat we amper kunnen volgen met brouwen en regelmatig volledig door onze voorraad zitten.

Bijkomende capaciteit

We hebben het voorbije half jaar dan ook volop gewerkt aan een oplossing; en die is er nu! Bovenop onze brouwinstallatie van 300 liter, brouwen we zelf tijdelijk op een externe installatie, waardoor we onze volumes kunnen vergroten. We plannen dit nog een tijdje zo te doen tot we onze installatie in Bierbeek kunnen uitbreiden. Maar wees gerust: de smaak van de Bierbeek Tripel is onveranderd.

Waar in Bierbeek? 

De Bierbeek Tripel wordt dan ook opnieuw geschonken in heel wat Bierbeekse horecazaken: het Buurthuis en The Pub in Korbeek-lo; Taverne Ferro in Lovenjoel; Taverne de Miester, het Borrecafé en Brasserie Moemmedel in Bierbeek. Ook in de kantine van voetbalclub KHO Bierbeek en de Bierbeekse Tennisclub staat de Bierbeek Tripel op de kaart.

Daarnaast kan u de Tripel terug verkrijgen bij Delhaize Lovenjoel; Louis Delhaize in Bierbeek-centrum en bij drankhandel Marc Christens.

De Dorpsbrouwerij Bierbeek wenst u een fantastisch 2022 toe - wij degusteren alvast een Bierbeek Tripel op uw gezondheid!

 

 

 

 

translation missing: nl.blogs.article.older_post
translation missing: nl.blogs.article.newer_post
translation missing: nl.layout.drawers.close

Welkom op onze webshop!

Op zoek naar de nieuwe Bierbeek Tripel? Dat treft!

Bestel hier

Voor deze site moet je 18 jaar of ouder zijn

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Shop nu