Bron: facebook

Bierbeek schenkt de Tripel

Wat een adrenaline! Wat een zon! Net wat we konden gebruiken. We hadden ons geen beter weekend kunnen voorstellen om in Bierbeek eindelijk de Tripel te schenken. En geschonken werd hij, getuigen de vele ongelofelijk hartverwarmende posts op sociale media. “Fris, fruitig, smaakvol, een echte Tripel, plezierig gehopt, Bierbeeks karakter,...” jullie reacties klinken ons als muziek in de oren... Want we mogen als Dorpsbrouwerij dan wel fier zijn op ons bier, het blijft toch altijd spannend hoe het zal worden onthaald. Enorm bedankt dus voor de enthousiaste verwelkoming van de Bierbeek Tripel!  

Foto: Jan Crab

En wat nu?

Wel, we werken momenteel al keihard aan onze volgende lading Tripel. Die zal in de loop van april klaar zijn. Maar hoe we die zullen verdelen is nog even afwachten. Want als de horeca op 1 mei de deuren - of op zijn minst de terrassen - mag openen, hopen we dat ons bier dat voor een stukje mee kan ondersteunen. We geven de Bierbeekse horeca dan vanzelfsprekend voorrang op bestellingen. Vingers kruisen dus! (En eerst ontsmetten)

Online bestellen

Wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe online bestelmomenten? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! 

 

translation missing: nl.blogs.article.older_post
translation missing: nl.blogs.article.newer_post
translation missing: nl.layout.drawers.close

Welkom op onze webshop!

Op zoek naar de nieuwe Bierbeek Tripel? Dat treft!

Bestel hier

Voor deze site moet je 18 jaar of ouder zijn

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Shop nu